Har du en fråga eller vill du ha kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Tack för ditt mail!

Vi har mottagit det och kommer att svara så snart vi kan.

MED ANLEDNING AV COVID-19

WE Träning & Hälsa har öppet på samtliga anläggningar som vanligt och tillsvidare.

Grunden till detta är att vi följer rekommendationer och instruktioner från våra myndigheter.

Vi ber alla våra medlemmar att kontinuerligt hålla sig informerade via folkhalsomyndigheten.se för senaste nytt och rekommendationer.

Självklart förekommer det en del frågor till oss, och nedan försöker vi svara på de vanligaste.

Vi ber alla våra medlemmar att kontinuerligt hålla sig informerade via länken folkhalsomyndigheten.se för senaste nytt och rekommendationer.

Självklart förekommer det en del frågor till oss, och nedan försöker vi svara på de vanligaste:

 

VAD HAR WE GJORT?
Vi har i sociala medier, på vår hemsida och på våra anläggningar berättat och påmint alla våra medlemmar och vår personal om grunderna för att besöka någon av våra anläggningar.

* Träna bara om du mår bra.

* Tvätta händerna före och efter du tränar.

* Använd våra gymwipes regelbundet för att torka av utrustningen.

– Tydlig policy för personal

Vi har informerat och uppdaterat vår personal med den senaste informationen och beordrat att de som känner sig sjuka följer de rekommendationer som myndigheterna förespråkar.

– Medlemmar som befunnit sig i riskområden

Till de av våra medlemmar som befunnit sig riskområden under den senaste tiden har vår uppmaning varit att alla bör stanna hemma från WE under en period av två veckor, av respekt mot andra medlemmar och personal. För de som önskar frysa sitt medlemskap under den tiden, så gör vi självklart det även om medlemskapet kanske egentligen inte tillåter det.

– Medlemmar som är uppvisar sjukdomssymptom

Självklart är du bara välkommen till WE om du är fullt frisk eller inte uppvisar några symptom. Har du varit sjuk rekommenderar vi som alltid att du väntar några dagar från det att du blir helt frisk, tills du besöker oss.

– Ökat fokus på lokalvård

Du som medlem vet hur oerhört viktigt hygien och lokalvård är på våra anläggningar – och den senaste tiden har våra insatser ökat mer än de normala.

Vi har ökat frekvensen, anpassat och justerat rutiner på våra tre anläggningar för att göra vårt yttersta för att du ska ha en så pass ren miljö som möjligt att träna i.

Prioriterade områden för extra rengöring är handtag på träningsutrustning, handtag, läsare och annat material som ofta berörs.

Dessutom kommer extra handsprit – utöver våra vanliga stationer – att finnas vid entréerna på respektive anläggning.

VAD KAN JAG SOM MEDLEM GÖRA?

Oavsett misstänkt Coronavirus, träna aldrig om du inte mår bra. Var hemma tills du är helt frisk och du varit utan symptom ett par dygn.

Har du besökt någon av de länder som anses som riskområden, eller sitter i karantän – oavsett om den är beordrad eller frivillig – ber vi dig att stanna hemma och inte besöka WE under din karantän.

  • Tvätta händerna före du tränar och efteråt, samt använd handsprit.
  • Använd våra gymwipes och tvätta rent all din utrustning. Använd INTE handdukar till detta.
  • Hosta och nys i armvecket eller i en pappersnäsduk.

 

Om det blir aktuellt med uppdateringar på våra rutiner och regler så kommer vi att meddela detta i sociala medier, på vår hemsida eller via mailutskick.

 

Har du ytterligare frågor, kontakta gärna våra anläggningar, eller om du har medicinska frågor, ring Vårdguiden på nummer 1177 eller läs mer här: https://www.folkhalsomyndigheten.se/