Har du en fråga eller vill du ha kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Tack för ditt mail!

Vi har mottagit det och kommer att svara så snart vi kan.

Ny anläggning – WE Arlandastad

Den 1 februari öppnar WE, med Jonas Eriksson, Niklas Wikegård och Peter Bláha vid rodret, en ny toppmodern träningsanläggning i Arlandastad, vid Scandinavian XPO i flygplatsstaden AirportCity Stockholm. Där blir det 1600 kvm av träningsmöjligheter där ni kommer inspireras till ett aktivare och hälsosammare liv.

WE Arlandastad

Den nya anläggningen i Scandinavian XPO kommer ha fokus på de populära sporterna Funktionell Träning och padel. Det blir 500 kvadratmeter Funktionell Träning fördelat på två . Dessutom bygger WE padelbanor – de första i Sigtuna Kommun, men även den enda möjligheten att spela padel längs E4 mellan Stockholm och Uppsala.

På de 1600 kvm ryms också ett ”vanligt” gym. Det kommer att finnas möjlighet till olika terapeutiska behandlingar, en lounge för avkoppling före eller efter din träning, mötesrum, den populära barnpassningen WEME och mycket mer.

WE Arlandastad ger dig:

  • Två salar för Funktionell Träning, närmare 500 kvm
  • Padelbanor
  • Sveriges mest moderna gym
  • Möjlighet till behandlingar
  • Barnpassning
  • Vår prisbelönta lounge

Här kommer våra medlemmar att välkomnas till en härlig atmosfär där brasan är tänd på vinterhalvåret och där det är lika självklart att ta en kopp kaffe och byta några ord innan eller efter passet i vår härliga lounge.

Snart släpper vi våra öppningserbjudanden. Anmäl intresse för att ta del av våra erbjudanden före alla andra.