Har du en fråga eller vill du ha kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och kommer att svara så snart vi kan.

  WE STADSÄNGARNA ÖPPNAR 7 NOVEMBER

  we stadsängarna

  För att så många som möjligt ska hålla sig friska, så är det viktigaste just nu att alla följer de nya riktlinjer som Folkhälsomyndigheten gett.
  Det näst viktigaste är att så många som möjligt fortsätta att träna med ansvar – och hjälps åt med avstånd till andra personer.
  Vi kommer därför inte – som vi hade planerat och verkligen sett fram emot – att under en stor och pampig invigningshelg för WE Stadsängarna skapa en folkfest och bjuda in stort till vår toppmoderna nya anläggning.

  INVIGNING 7 NOVEMBER
  Invigningen startar med bandklippning kl 09.00 på lördag. Vi tar under hela helgen emot ett maximalt antal personer åt gången inne på anläggningen för att erbjuda en säker och trygg rundvandring.
  Var däremot lite förberedd på att du kanske måste ha lite tålamod och visa förståelse för att det kan hända att du får vänta utanför, då vi måste begränsa antalet personer som besöker oss samtidigt.

  WE INVIGER HELA NOVEMBER
  Våra medlemserbjudanden och tävlingar gäller nu under HELA  november. Du är välkommen att besöka oss på Stadsängarna när du vill och kan utan stress och trängsel. På så sätt gör vi det som vi kan för att minska ner smittspridningen och följer de riktlinjer som FHM har infört.

  WE LIVESÄNDER INVIGNINGEN 
  Vi vill ge så många som möjligt chansen att följa med oss under öppningen så vi kommer att sända LIVE från vår Instagram med bandklippning kl 08.55 och sedan går vi på en virtuell rundvisning direkt från WE Stadsängarna.

   

  Följ oss på WE Stadsängarna på Instagram>>Klicka här<<

  Ta del av öppningserbjudandet nu >>Klicka här>>