Har du en fråga eller vill du ha kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Tack för ditt mail!

Vi har mottagit det och kommer att svara så snart vi kan.

SENASTE UPPDATERINGEN – COVID19

WE hoppas att du mår bra, samt att dina nära och kära är friska.

Vi hoppas att du lyckas hålla igång träningen på DITT sätt – oavsett om det är genom att gå på någon av våra klasser, promenera själv utomhus, träna styrka eller kanske spela padel.

WE har som mål att hela tiden följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och agera i enlighet med de riktlinjer som vi får. Därför blev vi extra glada i fredags när myndigheten återigen pekade på hur viktig vår verksamhet är, hur viktigt det är att alla fortsätter att träna och röra på sig i dessa speciella tider.

Så här skrev Folkhälsomyndigheten:

“Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta. Träningar behöver inte ställas in med anledning av epidemin, och gym kan hålla öppet”.

Däremot har WE Träning & Hälsa på våra anläggningar varit noggranna med att anpassa våra aktiviteter för att minimera riskerna för smittspridning genom följande åtgärder:

  • Varit tydliga med att alla som är sjuka, även med milda symtom, inte alls ska besöka gymmet, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande.
  • Personer över 70 år bör undvika offentliga miljöer och minska sociala kontakter och ska därför inte delta i gruppaktiviteter inomhus. Därför har WE flyttat samtliga seniorklasser utomhus på alla våra anläggningar.
  • Vi uppmanar våra medlemmar att, om möjligt, byta om hemma före och efter sina träningspass.
  • Vi har sett till att det finns EXTRA mycket gymwipes att torka av utrustningen som används av flera med.
  • Det finns även fler möjligheter till att ha god handhygien, som t.ex. extra handtvätt, handsprit på anläggningen och i entrén.
  • Vi har spridit ut våra pass så att vi i möjligaste mån undviker trängsel vid insläpp och ombyte.
  • Vi har vid flera tillfällen begränsat vårt antal gruppträningar, och för alla våra klasser begränsat antalet deltagare.
  • Dessutom har vi flyttat ett stort antal klasser utomhus, och WE kommer kontinuerligt att flytta ut fler klasser.
  • Vi städar oftare och mer noggrant, framför allt ytor som många personer tar i. Där har vi också fått mycket hjälp av alla medlemmar som verkligen använder våra gymwipes och torkar av före och efter sin träning.

WE hoppas att alla med den här informationen kan känna trygghet kring åtgärder vi vidtagit och kommer att fortsätta utföra – för att kunna ge alla möjlighet att hålla igång sin träning under de speciella tider vi nu går igenom.

Läs mer om vad som gäller>> Klicka här

 

VAD KAN DU GÖRA FÖR DE ÄLDRE?
WE är övertygad om att vi tillsammans kan göra skillnad i våra samhällen på en rad olika sätt.

– Håll kontakten med våra äldre, de som nu inte får besöka folksamlingar, handla i affärer eller träna i grupp på WE.

– Ring dem, fråga hur de mår, erbjud dig att handla, hämta ut medicin på apoteket, fråga om du kan hjälpa till med något annat… eller bara ring och prata med dem och visa att du finns där.

Ingen kan göra allt, men vi kan alla kan göra något just nu.

WE tränar ute tillsammans