Har du en fråga eller vill du ha kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och kommer att svara så snart vi kan.

  STIGA Sports medspelare i WE Arlandastad

  När WE 1 februari slår upp portarna till WE Arlandastad – en 1 600 kvm stor träningsanläggning i flygplatsstaden Airport City Stockholm – är det med STIGA Sports och STIGA Padel som aktiva samarbetspartners. WE Arlandastad erbjuder ett unikt utbud med sina två CrossFit-salar, behandlingar, barnpassning, padelbanor, Sveriges modernaste gym och en avslappnande lounge.

  För STIGA Padels del betyder engagemanget i WE Arlandastad att man tar ett ännu starkare grepp om den explosivt växande racketsporten. En av anläggningens två padelbanor kommer att bära STIGAs namn och i WE Arlandastad etableras även en fysisk butik med hela STIGA Padels sortiment till försäljning. Clinics, med STIGA-kontrakterade elitspelare som Emmie Ekdahl och Daniel Windahl, ligger på planeringsstadiet liksom andra typer av event och sammankomster.

  – STIGA Padel och STIGA Sports delar vår syn på vad ett kunderbjudande ska bestå av. Aldrig vika en tum på kvalitet samt noggrannhet in i minsta detalj. Att STIGA är ett av Sveriges högst aktade varumärken, både här hemma och internationellt, vägde förstås också tungt när vi valde dem som samarbetspartners i vår nya anläggning, säger WEs Jonas Eriksson.

  – Det klickade direkt när vi mötte Niklas, Jonas och Peter, konstaterar John Bandstigen, produktchef på STIGA Padel. När de presenterade sin ambitiösa och välgenomtänkta plan för WE Arlandastad kände vi omedelbart att det var en utmärkt möjlighet för oss att utveckla våra relationer med aktiva spelare på flera nivåer. Samtidigt öppnar det dörrar för en närmare dialog med såväl entreprenörer som deras kunder.


  För mer information om STIGA Sports och STIGA Padel kontakta Josefine Brøgger:

  josefine.brogger@stigasports.se, +46 708 84 35 08
  https://www.stigasports.com/se/padel
  STIGA Padel på Instagram: stigapadel
  STIGA Padel på Facebook: stigapadel

  För mer information om WE Träning och Hälsa kontakta Jonas Eriksson:
  jonas@wehalsa.se, +46 705 204455
  WE Arlandastads hemsida är www.wearlandastad.se
  WE Arlandastad på Instagram: wearlandstad