Har du en fråga eller vill du ha kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Tack för ditt mail!

Vi har mottagit det och kommer att svara så snart vi kan.

Varmt välkommen Ida

Ida Bosson_WE Hälsa

WE är glada att välkomna vår nya Personliga tränare Ida Bosson.

”Helhet och hållbarhet genomsyrar allt jag gör, både fysiskt och mentalt. För mig är träning så mycket mer än att bara bygga muskler och känna blodsmak i munnen, det är ”plushälsa”. Som PT har jag ett coachande förhållningsätt där jag peppar när det tar emot, bromsar när det går för fort fram och utmanar när det blir för lätt. Jag anpassar träningen efter dina mål, oavsett om det är att springa maraton, slå längre i golf eller att orka mer i vardagen.”

CAOCHING, MENTALTRÄNING, LIVSTILS COACHING, GOLFFITNESS, GET READY TO RUN, KOSTPLAN, ACT (ACCEPTANCE AND COMMITMENT THERAPY), SKIVSTÅNG.