Har du en fråga eller vill du ha kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och kommer att svara så snart vi kan.

  WE i samarbete med Muskelcentrum

  Från och med denna vecka kommer WE Naprapati att samarbeta med Muskelcentrum, en Naprapat- & idrottsklinik med stor erfarenhet från branschen. Sedan tidigare har Muskelcentrum kliniker i bland annat Uppsala och Gävle, och nu öppnar de i WEs anläggningar både på Stora Gatan 56 i Sigtuna och Centralvägen 12 i Knivsta. Detta för att ge alla våra medlemmar och anläggningar bästa möjliga service och utbud.

  – Vi ser oerhört mycket fram emot samarbetet med WE. Efter etablering i Uppsala och Gävle så är vi förväntansfulla att få hjälpa människor i Knivsta till smärtfrihet och ett aktivt liv. WE andas framåtanda och nytänkande som vi också står för och inspireras av. Vi är övertygade om att vi kommer hjälpa varandra till positiv utveckling i ett långvarigt samarbete, säger Johan Söderström, VD för Muskelcentrum.

  En naprapat förebygger, behandlar och rehabiliterar både akuta och långvariga besvär relaterade muskler, leder och/eller skelett. Hos WE Naprapati kan du få hjälp med olika former av belastningsskador, såsom arbetsrelaterade och stressrelaterade besvär samt idrottsskador.

  WEs naprapat
  WEs naprapat är Christian Bure, leg. naprapat med drygt tio års arbetserfarenhet från olika kliniker.
  Christian kommer att ta emot patienter i WEs lokaler i både Knivsta och Sigtuna.