Har du en fråga eller vill du ha kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

  Tack för ditt mail!

  Vi har mottagit det och kommer att svara så snart vi kan.

  WE är Årets Företagare i Sigtuna

  Årets företag 2019 WE Sigtuna

  Grattis till utmärkelsen!
  Jonas Eriksson och Niklas Wikegård är usedda till Årets Företagare i Sigtuna 2019

  Företagarna Sigtuna har utsett Jonas Eriksson och Niklas Wikegård med sitt företag WE till Årets Företagare 2019. De två vinnarna tilldelades priset i samband med en padelmatch på WEs senaste anläggning i Arlandastad. Priset delades ut av Företagarnas ordförande Björn Petersson och Sigtuna kommuns näringslivschef Mathias Forsberg.

  Motivering
  Tack vare ett gott entreprenörskap, lokal förankring och stark tillväxt är Jonas Eriksson och Niklas Wikegård med företaget WE i Sigtuna utsedda till Årets Företagare. Genom att kombinera sina erfarenheter och personligheter har duon på kort tid utvecklat ett koncept som blivit framgångsrikt och uppskattat av kunderna. Deras entreprenörskap har visat att företagande kan gå hand i hand med att skapa mötesplatser, inte minst för äldre, och sätta folkhälsan i fokus på ett sätt som innovativt binder samman detta med den lokala sammanhållningen där nya kundgrupper attraheras. Jonas Eriksson och Niklas Wikegård är värdiga vinnare som Årets Företagare i Sigtuna kommun 2019.

  Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

  Att få pris som Årets Företagare i sådan tuff konkurrens som finns i vår hemkommun ger mer energi och kraft åt oss i ledningen, och vårt team som hela tiden kämpar för att se till att Sigtuna blir Sveriges mest hälsosamma kommun.

  WE kommer med fortsatt kraft att fortsätt att utveckla hälsa och träning i samhället. Vi vill att fler personer får chansen att hitta sitt steg i sig egen träning, att alla oavsett bakgrund hittar någon del inom träning och motion som lockar. All forskning visar tydligt att vi genom regelbunden träning lever längre, mår bättre och får färre dagar som sjukskrivna…det är därför en självklarhet att WE vill fortsätta missionera om den betydelsen som regelbunden rörelse har i vårt samhälle, säger Jonas Eriksson och Niklas Wikegård.