Har du en fråga eller vill du ha kontakt med oss?

Fyll i namn, e-post och telefonnummer nedan så kontaktar vi dig.

Tack för ditt mail!

Vi har mottagit det och kommer att svara så snart vi kan.

WE tar padel till centrala Sigtuna

Nu är det signat och klart. WE Träning och Hälsa har skrivit på ett avtal med Turako och därmed är det klart att centrala Sigtuna får sin första renodlade padelhall.

– Det är en tidig julklapp till alla som gillar padel och bor i Sigtuna, Knivsta, Märsta och Arlanda med omnejd, säger ägarna och grundarna Niklas Wikegård och Jonas Eriksson.

Belägen i den nya stadsdelen Sigtuna Stadsängar, granne med Internationella Engelska Skolan, och belägen bara ett stenkast från WE:s nya anläggning i Stadsängarna som öppnar hösten 2020, så kommer alla intresserade att kunna spela padel med samma premiumkänsla som finns på WE:s övriga anläggningar.

Med över 10 meter i takhöjd får WE en mer än modern padelhall. Här kommer våra medlemmar att känna igen sig med det lilla extra som gör WE till mer än bara en träningsanläggning. Med vår sedvanliga lounge, fyra banor av högsta kvalitet och bra med ytor för uppvärmning och träning skapar WE en plats för medlemmar att testa på Sveriges snabbast växande sport.

Niklas Wikegård och Jonas Eriksson igen.

– Byggnationen av den nya padelhallen i Sigtuna Stadsängar startar redan 2020. Det här blir ett fantastiskt komplement till anläggningen som WE öppnar i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad.

Turako är en av Sveriges ledande privata utvecklare av skolfastigheter. I Sigtuna stadsängar utvecklar Turako även en ny skola för 600 elever till Internationella Engelska Skolan samt en förskola för 130 barn.